Φωτια Τωρα Σχινοσ : Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Dyskolh Nyxta Gia Toys Katoikoys Ekkenw8hkan Dyo Oikismoi Cnn Gr : Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.

Φωτια Τωρα Σχινοσ : Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Dyskolh Nyxta Gia Toys Katoikoys Ekkenw8hkan Dyo Oikismoi Cnn Gr : Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.. Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα στα γεράνεια, λόγω της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την τετάρτη από το σχίνο λουτρακίου, από καύση κλαδιών σε ελαιώνα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Δείτε live στο xristika.gr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της αττικής είχε η καταστροφική φωτιά που έκαιγε επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στην κορινθία, καθώς εντοπίστηκαν έως και 15 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεπτών. Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας.

Posted on 21 μαΐου 2021. «θα είναι μία δύσκολη βραδιά», δήλωσε στην έκτακτη ενημέρωση για τη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν βγήκαμε μόνοι μας. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής εκκενώνουν τα χωριά.

Pyrkagia Sto Sxino Ane3elegkth H Pyrinh Lailapa Gia Deytero 24wro Wres Agwnias Gia Toys Katoikoys Aygh
Pyrkagia Sto Sxino Ane3elegkth H Pyrinh Lailapa Gia Deytero 24wro Wres Agwnias Gia Toys Katoikoys Aygh from www.avgi.gr
Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Δείτε live στο xristika.gr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένα μαύρο τοπίο, καμένα χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και σπίτια, καταγράφονται σε βίντεο από drone. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 07:15. Η φλόγες είναι κοντά σε οικισμό στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την περαχώρα, καθώς και εθελοντές δασοπυροσβέστες. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media: Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική καθώς μπαίνουμε στην «κόκκινη» περίοδο των πυρκαγιών.

Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα

Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Η φλόγες είναι κοντά σε οικισμό στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την περαχώρα, καθώς και εθελοντές δασοπυροσβέστες. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Δεν μπορουσαν μεχρι τωρα και ανοιγει ο δρομοσ; Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. «θα είναι μία δύσκολη βραδιά», δήλωσε στην έκτακτη ενημέρωση για τη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Δείτε live στο xristika.gr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της αττικής είχε η καταστροφική φωτιά που έκαιγε επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στην κορινθία, καθώς εντοπίστηκαν έως και 15 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεπτών.

Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται. Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα Δείτε εικόνες και video από το πύρινο μέτωπο. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους.

Fwtia Sto Sxino Ektos Elegxoy H Pyrkagia To Pyrino Metwpo Eftase Sth Mayrolimnh Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Sto Sxino Ektos Elegxoy H Pyrkagia To Pyrino Metwpo Eftase Sth Mayrolimnh Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Ένα μαύρο τοπίο, καμένα χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και σπίτια, καταγράφονται σε βίντεο από drone. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της αττικής είχε η καταστροφική φωτιά που έκαιγε επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στην κορινθία, καθώς εντοπίστηκαν έως και 15 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεπτών. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media:

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, ενώ ισχυρότατες δυνάμεις της πυροσβεστικής εκκενώνουν τα χωριά. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν βγήκαμε μόνοι μας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα στα γεράνεια, λόγω της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την τετάρτη από το σχίνο λουτρακίου, από καύση κλαδιών σε ελαιώνα. «θα είναι μία δύσκολη βραδιά», δήλωσε στην έκτακτη ενημέρωση για τη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Δείτε live στο xristika.gr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε live στο xristika.gr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Θλιβερές είναι οι εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο της κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τα μέγαρα. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το βράδυ της τετάρτης και μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα ανεξέλεγκτη στην περιοχή του σχίνου, στο λουτράκι κορινθίας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο μέτωπο.

Fwtia Sxinos Korin8ias Kaigetai Peykodasos Sta Geraneia Orh Apeilei Xwrio Kai Koinothta Vid Pics Policenews
Fwtia Sxinos Korin8ias Kaigetai Peykodasos Sta Geraneia Orh Apeilei Xwrio Kai Koinothta Vid Pics Policenews from www.policenews.eu
Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media: Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού.

Δύσκολη προβλέπεται η νύχτα στα γεράνεια, λόγω της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την τετάρτη από το σχίνο λουτρακίου, από καύση κλαδιών σε ελαιώνα.

Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας. Θλιβερές είναι οι εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο της κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τα μέγαρα. Κάτοικοι μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Αλεποχωρι γενικη γραμματεια πολιτικησ προστασιασ εκκενωση οικισμων φωτια κορινθια πυργκαγια πυροσβεσιτικη σχινοσ κορινθιασ φωτια στο σχινο φωτια στον σχινο κορινθιασ φωτια τωρα Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε από την κάπνα, η φωτιά είναι μεγάλη, μας βγάλανε από τα σπίτια μας, δεν βγήκαμε μόνοι μας. Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική καθώς μπαίνουμε στην «κόκκινη» περίοδο των πυρκαγιών. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος. Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Βοήθηστε στο έργο των αρχών (video) ακολουθήστε το loutrakiblog στα social media: Ένα μαύρο τοπίο, καμένα χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και σπίτια, καταγράφονται σε βίντεο από drone.

Θλιβερές είναι οι εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο της κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τα μέγαρα φωτια τωρα. Ήμασταν από τις 2 τη νύχτα έξω και τωρα μας άφησαν να μπούμε στα σπίτια μας.

Posting Komentar

0 Komentar