Afganisztán Tálibok : N 3g5y7mvdei9m - A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Afganisztán Tálibok : N 3g5y7mvdei9m - A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen.

Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre.

Sh3t75eupqspwm
Sh3t75eupqspwm from ocdn.eu
A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre.

A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok.

Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét.

Sslqykin6f2zum
Sslqykin6f2zum from video.mno.hu
Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép:

Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből.

A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban.

Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

Hiaba A Targyalasok A Talibok Elinditjak A Tavaszi Offenzivat Afganisztanban Alfahir
Hiaba A Targyalasok A Talibok Elinditjak A Tavaszi Offenzivat Afganisztanban Alfahir from alfahir.hu
A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki.

Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép:

Posting Komentar

0 Komentar